06.10.2016
Jana Kodymová DiS.

Komunitní středisko Kontakt získalo významné ocenění v soutěži Senior roku 2016

Cenu Senior roku vyhlásila již po čtvrté Nadace Charty 77 v rámci projektu Senzačních senioři. Cílem projektu je podpořit seniory v jejich aktivním způsobu života a ocenit jejich práci pro druhé. V rámci soutěže jsou ohodnoceny také tři nejlepší organizace, které se věnují práci se seniory.

 

V letošním roce se předávání cen uskutečnilo pod záštitou Ministerstva práce a sociálních věcí a slavnostní předání se uskutečnilo v prostorách Pražské křižovatky za účasti významných hostů. Sešlo se na 129 nominací, z nich byli oceněni 3 senioři a 3 organizace a také následovalo uvedení významné osobnosti do síně slávy, tou letošní se stal významný český sochař Olbram Zoubek, a to za své celoživotní dílo.

Významného úspěchu dosáhlo město Liberec, v kategorii Nejlepší seniorský klub získalo 2. místo Komunitní středisko Kontakt Liberec, p. o.

Ředitel organizace Michael Dufek převzal ocenění od ředitelky Nadace Charty 77 Boženy Jirků, předsedkyně poroty Alexandry Aschermannové a zástupců společnosti Avast, včetně finančního daru ve výši 30 000 Kč, který bude opět sloužit seniorům pro jejich nejrůznější aktivity.

Tohoto celorepublikového ocenění si Kontakt velmi váží, je to nejen ocenění práce, kterou odvádí pro liberecké seniory, ale také libereckých seniorů, kteří činnosti Kontakt využívají a aktivně se na ní podílejí.

zdroj: tisková zpráva Komunitního střediska Kontakt Liberec, p. o.



 

Nastavení cookies